Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Recomandările Ministerului Sănătăţii, traduse şi în limba română, pentru elevi şi studenţi
WhatsApp
Recomandările Ministerului Sănătăţii din Italia, privind măsurile de protecţie împotriva COVID-19, publicate într-un poster, au fost traduse în mai multe limbi: engleză, spaniolă, română, arabă și chineză.  

Oficialii Ministerului Sănătății din Italia au decis să ajute miile de elevi care s-au întors pe băncile şcolilor şi universităţilor.

Toate recomandările privind măsurile de protecţie împotriva COVID-19 au fost tipărite pe postere ilustrative, iar informaţiile au fost prezentate în mai multe limbi: engleză, spaniolă, română, chineză și arabă, scrie perugiatoday.it.

„Măsurile trebuie respectate. Acestea privesc protecția sănătății elevilor şi studenţilor, dar şi a cadrelor didactice. Din acest motiv, aceste măsuri sunt publicate pe site-ul Ministerului, fiind traduse în diferite limbi. Mulțumim Institutului Național pentru promovarea sănătății în rândul populațiilor migrante că s-a implicat în traducere. Succese tuturor în noul an școlar”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din Italia Sandra Zampa.

2. poster_sco... (poster_scoli_italia.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel