Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Prostituată româncă, bătută cu bestialitate și apoi arsă de vie. Un italian scapă de închisoarea pe viață
WhatsApp
Paula Burci avea doar de 19 ani când a fost ucisă cu o violență ieșită din comun. Rezidentă în provincia Rovigo, ea se prostitua la Ferrara. O altă prostituată româncă și un cetățean italian au fost anchetați pentru moartea extrem de violentă a tinerei pe care o obligau să se prostitueze. Italianul a scăpat acum de închisoare

Paula Burci fusese ademenită în Italia cu promisiunea unui loc de muncă. Cum fata provenea dintr-o familie extrem de săracă, odată ajunsă în italia, ea a căzut în plasa traficanților de persoane, care au forat-o să se prostitueze. Sergio Benazzo și Gianina Pistroescu au fost cei care au forțat-o să își vândă trupul și care apoi au fost condamnați pentru uciderea ei într-un mod barbar, la închisoare pe viață.

Tânăra, care cântărea mai puțin de 50 de kilograme, a fost lovită cu un corp contondent, cel mai probabil un baros de 50 de kilograme, i-au fost scoși dinţii şi mai apoi a fos arsă de vie, pentru ca mai apoi să îi arunce trupul într-o zonă mlăştinoasă din Golena del Po, unde a fost descoperit de anchetatori pe 24 martie 2008.

Astfel a plătit încercarea de a se opune exploatării sexuale la care era supusă de Sergio Benazzo și Gianina Pistroescu, româncă și ea.

Pe 8 februarie 2015, Curtea de Apel din Rovigo i-a condamnat pe Sergio Benazzo și Gianina Pistroescu, ambii de 41 de ani, la închisoare pe viață în primă instanță, potrivit ilrestodelcarlino.it

În peste zece ani de procese între Ferrara, Bologna, Rovigo și Curtea de Apel din Veneția, marți, 11 februarie, Curtea Supremă de Casație a confirmat închisoarea pe viață pentru Gianina Pistroescu, în vârstă de 44 de ani, care a ucis-o pe tânăra prostituată în complicitate cu alții. Însă sentința închisoarii pe viață dată în cazul lui Sergio Benazzo, instalatorul din Villadose, a fost anulată! Procesul continuă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel