Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Prostituată româncă, acuzată că a furat verigheta clientului cu care negocia serviciile sexuale
WhatsApp
O româncă de 31 de ani din Orvieto - Italia, a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că a furat verigheta unui bărbat cu care negocia prețul pentru serviciile sexuale.
Trei arestări în câteva ore! Carabinierii au prins doi români vinovați pentru furt calificat și tâlhărie în centrul istoric al Romei

În cadrul a două operațiuni separate desfășurate joi, 25 noiembrie, carabinierii din cadrul Companiei de Carabinieri din Orvieto au denunțat la Procuratura din Terni o femeie de naționalitate română, care locuia într-o tabără din Roma.

Astfel, operațiunea a avut loc la Orvieto, în jurul orei 16.00, când carabinierii de la postul local, în urma unei plângeri, au găsit o româncă de 31 de ani, acuzată de furt.

Femeia locuia într-o tabără din zona Tiburtina din Roma, românca fiind deja cunoscută de poliție și având antecedente. Astfel, aceasta este acuzată că i-a furat verigheta unui bărbat cu care a întreținut relații sexuale.

Din primele informații, se pare că femeia negocia cu victima sa tariful pentru a întreține relații sexuale, negocierile având loc în apropierea gării. De asemenea, femeia a fost reclamată pentru că nu a respectat ordinul care îi interzicea să se întoarcă la Orvieto, emis în luna august, anul trecut, scrie orvietosi.it.

 

O îngrijitoare româncă a furat toate economiile bătrânului și a dispărut. Poliția a găsit-o fix înainte să plece în România

 

Cazurile asemănătoare sunt tot mai întâlnite, astfel că recent, o româncă din Italia a fost acuzată de furt calificat, după ce a furat banii din casa bătrânului pe care îl îngrijea. O îngrijitoare româncă în vârstă de 40 de ani, angajată cu normă întreagă de un bătrân din localitatea Frosinone, a vrut să fugă zilele trecute cu banii angajatorului său. 

Potrivit presei locale, furtul s-a petrecut cu ceva timp în urmă, într-o localitate de la periferia orașului Frosinone (regiunea Lazio).

Un bătrân de peste 80 de ani este victima furtului comis de îngrijitoarea româncă. Având în vedere starea precară de sănătate, bătrânul avea nevoie de cineva care să aibă grijă de el în mod constant. Femeia de 40 de ani fusese angajată "la fix", cu normă întreagă.

Pensionarul italian a avut atât de multă încredere în ea, încât i-a spus femeii exact unde își păstrează economiile de câteva mii de euro, bani pe care îi ținea în casă pentru a face față unor situații de urgență ce puteau apărea oricând.

Profitând de încrederea bătrânului, românca i-a spus acestuia că pleacă la cumpărături. În schimb, ea a furat toți banii și intenționa să fugă în România. Pensionarul și-a dat seama ce s-a întâmplat și a alertat imediat poliția. Femeia a fost prinsă la scurt și denunțată pentru infracțiunea de furt calificat. Prima audiere în acest proces va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel