Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. PROSTESTE și GREVĂ după ce un muncitor ROMÂN a MURIT în timp ce REPARA o linie telefonică
WhatsApp
Colegii românului Dumitru Marius Sava, mort în Italia, la Carrega Ligure, după ce a căzut de pe un stâlp de telefonie, în timpul serviciului, au anunţat o oră de grevă şi protest în curtea angajatorului, compania Sirti.

Colegii românului vor protesta faţă de condiţiile de muncă de la compania respectivă şi cer o mai mare a implicare a administraţiei companiei faţă de securitatea în muncă.

Angajaţii companiei Sirti, la care lucra românul Dumitru Marius Sava, au anunţat grevă mâine dimineață, vineri, 3 octombrie, între orele 8.30 şi 9.30, pentru a spune NU deceselor la locul de muncă, relatează Observator.

Citește și Italia. Un muncitor ROMÂN a MURIT în timp ce REPARA o linie telefonică

Sindicatul a anunțat demonstrația pentru a cere mai multe verificări din partea instituțiilor delegate pentru control și mai multă pregătire pentru muncitori.

Inițiativa vine după moartea dramatică a lui Dumitru Marius Sava, un muncitor român care a căzut de pe un stâlp de telefonie,în Carrega Ligure. În cadrul protestului, muncitorii vor opri lucrul şi vor manifesta în faţa sediului local al companiei Sirti din Spinetta, informează radiogold.it.

Compania Sirti S.p.A este cea mai mare companie din Italia, în sectorul rețelelor de telecomunicații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel