Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Primele cazuri de CORONAVIRUS confirmate la Milano și Torino
WhatsApp
A fost confirmat primul caz de coronavirus în Milano, al doilea cel mai mare oraș din Italia. La scurt timp, alerta s-a dat și la Torino.
Foto ILUSTRATIV

La Milano, un pacient în vârstă de 78 de ani, care locuiește într-o suburbie a orașului, a fost internat acum o săptămână la Spitalul San Raffaele, însă confirmarea că a fost infectat cu coronavirus a venit abia sâmbătă seara. Medicii au intrat în alertă și încearcă să afle cu ce cadre medicale a intrat bărbatul în contact în perioada de spitalizare.

Și la Torino a fost confirmat un prim caz de coronavirus la un bărbat de 40 de ani, care a fost spitalizat. Soția și cei doi copii ai acestuia au fost izolați. „Are febră, dar nu viața sa nu e în pericol”, a transmis Luigi Icardi, responsabil regional cu sănătatea, în Piemonte.

Citește și:10 oraşe din Italia, dintr-o regiune plină de români, în carantină din cauza epidemiei de coronavirus

Două persoane din Italia au murit deja din cauza virusului, iar alte zeci de persoane au fost diagnosticate. O serie de localități, în jur de 12, au fost închise. Pentru a împiedica răspândirea virusului, autoritățile au luat această măsură de a izola aproape 50.000 de persoane. Cele mai multe cazuri de persoane diagnosticate sunt în Lombardia și Veneto, zone foarte populate de români. Ministerul de Externe a transmis că până în acest moment niciun cetățean român nu a fost infectat cu coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel