Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O stripperiță româncă l-a lăsat falit pe un client: „A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”
O stripperiță româncă, în vârstă de 19 ani, l-a lăsat falit pe un client, în vârstă de 35 de ani, în Piacenza, regiunea Emilia-Romagna, Italia.
Italia. O stripperiță ROMÂNCĂ l-a lăsat FALIT pe un CLIENT „A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”

Bărbatul i-a împrumutat cardul și i-a spus codul PIN româncei după ce aceasta i-a cerut niște bani să-și cumpere bikini. În câteva ore, clientul româncei și-a găsit contul curent aproape de zero.

„A vrut să cumpere bikini, dar mi-a golit contul”, a explicat victima în instanță, unde a ajuns acum povestea care datează din 2017.

Stripperița româncă, în doar câteva ore, ar fi făcut „șapte plăți la centre comerciale, magazine de îmbrăcăminte și sandwich-uri pentru câteva sute de euro”.

 

„De obicei nu merg în acele locuri”

 

Bărbatul, care a explicat că a întâlnit-o pe româncă într-un loc în care mersese doar de 3 sau 4 ori, s-a simțit obligat să se justifice în fața magistraților: „De obicei nu merg în acele locuri”. 

„Ne-am întâlnit de câteva ori, de două sau trei ori, în afara clubului în care a lucrat. Într-unul dintre aceste momente am însoțit-o la aeroport pentru că trebuia să meargă la București pentru a susține un examen universitar.

După ce i-a împrumutat banii pentru călătorie, el i-a dat direct cardul pentru bikini. 

Acum românca este judecată.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?