Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O ROMÂNCĂ, supusă unor CHINURI INIMAGINABILE: RĂPITĂ, sechestrată, BĂTUTĂ și abuzată de bărbatul cu care are doi copii
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 33 de ani, acuză faptul că ar fi fost supusă unor chinuri inimaginabile de un cetăţean bulgar care i-a fost iubit. Femeia spune că a fost răpită, sechestrată, bătută şi abuzată de bărbatul cu care are doi copii.

Potrivit ilmessaggero.it, un cetățean bulgar, în vârstă de 35 de ani, a fost trimis marți în judecată la Tribunalul din Lanciano, Italia, după ce românca, fosta lui iubită, a făcut plângere pe numele acestuia susținând faptul că ar fi fost supusă unor tratamente inumane. 

Povestea începe din data de 11 septembrie 2017, când cetățeanul bulgar ar fi răpit-o pe româncă și ar fi luat-o din România în Italia cu forța până în localitatea Lanciano. Bărbatul a transportat-o cu un Citroen Saxo după ce a scos anterior mânerele ușii pentru a evita deschiderea din interior. O călătorie lungă pentru victimă în condiții de pură închisoare. În Frentano au ajuns a doua zi, pe 12 septembrie. Și de atunci au început tratamentele grele, supunând femeia la suferințe fizice și morale și obligând-o să trăiască în condiții inumane.

Apoi cetățeanul bulgar a trecut la amenințări cu moartea cu un cuțit și foarfecele de tăiat copacii, a bătut-o apoi cu palmele și pumni. Chiar merge până acolo încât să îi lege mâinile și picioarele și să o agațe de cârligul mașinii.

„Dacă faci ceea ce spun eu nu te voi răni, altfel te voi omorî", i-ar fi spus cu asprime bărbatul.

Teroare pură chiar și la volan. De fapt, chiar ar fi încercat să iasă din mașină, amenințând-o „Întrucât nu te pot ucide singur, o fac aruncându-mă de pe drum cu mașina, așa că vom muri împreună".

Femeia ar fi fost, de asemenea, împiedicat să iasă singură sau să aibă contact cu alte persoane decât cu cele din familie. De asemenea, a fost obligată să întrețină relații sexuale complete împotriva voinței sale timp de trei zile.

Imediat ce a avut ocazia, femeia a reușit să scape revenind brusc în România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel