Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O româncă singură și bolnavă a murit de Revelion, însă a fost găsită abia după 15 zile
O româncă în vârstă de 52 de ani stabilită în Italia și-a găsit sfârșitul de Revelion, însă a fost găsită abia după două săptămâni.  

Presa din Italia scrie despre cazul cutremurător al Cristinei Grigoriu, o româncă în vârstă de 52 de ani, bolnavă de cancer, singură şi fără prieteni, care s-a stins din viaţă de Revelion. Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost găsit abia după 15 zile.

Potrivit publicației Messaggero Veneto, femeia se stabilise de mai mulţi ani în Italia, însă între timp a rămas văduvă şi s-a îmbolnăvit grav. Românca locuia în localitatea Cordenons (provincia Pordenone) era singură şi nu avea prieteni.

La sfârșitul anului trecut, femeia nu a putut merge în România să petreacă Sărbătorile alături de familie, astfel că a rămas în Italia. Ea a vorbit la telefon cu rudele sale din România, inclusiv cu mama sa, iar apoi a urmat o lungă perioadă în care cei rămași acasă nu au mai reuşit să o contacteze.

Duminică, 19 ianuarie 2020, mama româncei a apelat la o cunoştinţă comună și a rugat-o să meargă să verifice dacă fiica ei este în regulă. După ce nu a răspuns la ușă, persoana respectivă a sunat la poliție.

Sosiți la fața locului, agenții au cerut ajutorul pompierilor care au intrat în casă pe geam şi au găsit-o pe femeie fără suflare. Medicii legişti au stabilit că românca de 52 de ani a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni, cel mai probabil de Revelion sau pe 01 ianuarie.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli