Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă și partenerul său, distribuitori de cocaină, în parcarea unui centru comercial 
WhatsApp
În timpul unui serviciu de combatere a traficului de droguri, o patrulă a poliției din Modena a ajuns în zona unui centru comercial din zona de sud-est a orașului, după ce au primit mai multe rapoarte privind comercializarea substanțelor interzise.

Polițiștii au fost informați privind prezența în zonă a unui cuplu suspect, care se ocupa cu distribuția drogurilor. În dimineața zilei de 9 iunie, bărbatul, născut în 1984, în Albania, în compania partenerei sale, o româncă, în vârstă de 36 de ani, s-a întâlnit cu un cumpărător. După ce i-au transmis ceva, cei doi au urcat în automobil și au dispărut.

Oprit de forțele de ordine, bărbatul albanez avea asupra sa 34 de doze de cocaină, pregătite pentru vânzare, cu o greutate totală de 45 de grame. În timpul perchezițiilor la domiciliul celor doi, polițiștii au mai depistat 650 de grame de cocaină și 3.500 de euro, bani proveniți din activitatea ilegală a cuplului, relatează sulpanaro.net.

În acord cu procurorul adjunct la Curtea de la Modena, dr. Claudia Ferretti, cei doi, bărbatul albanez și femeia româncă, au fost arestați și conduși la închisoarea locală. În urma hotărârii de validare a arestului, albanezul a ajuns la închisoare, în timp ce partenera sa româncă a fost trimisă în arest la domiciliu. La rândul său, cumpărătorul avea asupra sa o doză de cocaină cu o greutate de aproximativ 1 gram.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel