Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O româncă de 37 de ani și-a ÎNJUNGHIAT iubitul de 74 de ani. Cauza: GELOZIA
Scene incredibile în Italia. O româncă de 37 de ani și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. 

Totul s-a petrecut în Foggia, acolo unde unde paramedicii au intervenit pe Via San Severo pentru a salva un bărbat înjunghiat de iubită.

Bărbatul de 74 de ani a fost înjunghiat în partea stângă. Oamenii legii au început imediat ancheta și au aflat că acesta a fost înjunghiat de iubita sa de naționalitate româncă. Aceasta a fost depistată rapid de polițiști și interogată.

Românca a mărturisit totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia, pe care nu o mai suporta. Ea a povestit că bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent că se culcă cu alți bărbați.  Femeia plecase în cursul zilei de acasă, după o ceartă puternică pe această temă. Ea s-a întors apoi acasă, în jurul orei 6 dimineața, în stare de ebrietate. Femeia s-a aruncat asupra victimei care dormea în acel moment.

Românca nu s-a putut stăpâni și a început să-i adreseze jigniri. A fost momentul în care bărbatul a vrut să reacționeze, numai că femeia a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta, din lateral. Imediat după înjunghiere, aceasta a vrut să-l trateze local, întinzându-l pe pat, dar când a văzut că totul se agravează a decis să fugă de acasă.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 7 aug 2020, 09:35
Colesterol: 11 alimente care îl pot reduce