Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O româncă de 37 de ani și-a ÎNJUNGHIAT iubitul de 74 de ani. Cauza: GELOZIA
WhatsApp
Scene incredibile în Italia. O româncă de 37 de ani și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani. 

Totul s-a petrecut în Foggia, acolo unde unde paramedicii au intervenit pe Via San Severo pentru a salva un bărbat înjunghiat de iubită.

Bărbatul de 74 de ani a fost înjunghiat în partea stângă. Oamenii legii au început imediat ancheta și au aflat că acesta a fost înjunghiat de iubita sa de naționalitate româncă. Aceasta a fost depistată rapid de polițiști și interogată.

Românca a mărturisit totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia, pe care nu o mai suporta. Ea a povestit că bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent că se culcă cu alți bărbați.  Femeia plecase în cursul zilei de acasă, după o ceartă puternică pe această temă. Ea s-a întors apoi acasă, în jurul orei 6 dimineața, în stare de ebrietate. Femeia s-a aruncat asupra victimei care dormea în acel moment.

Românca nu s-a putut stăpâni și a început să-i adreseze jigniri. A fost momentul în care bărbatul a vrut să reacționeze, numai că femeia a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta, din lateral. Imediat după înjunghiere, aceasta a vrut să-l trateze local, întinzându-l pe pat, dar când a văzut că totul se agravează a decis să fugă de acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel