Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă, acuzată de extorcare, va sta ani buni după gratii. Victima a rămas fără 2000 de euro
WhatsApp
Carabinierii stației Petrosino au pus în executare un ordin de pedeapsă cu închisoarea, emis de magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria din Marsala și au arestat o femeie, de 40 de ani, de origine română, acuzată de extorcare.

Faptele datează din 2016. Investigația carabinierilor a scos la iveală faptul că victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, luni în șir, a primit amenințări de la românca, care îi cerea diferite sume de bani.

Femeia a reușit să obțină de la bărbat suma de 2000 de euro.  În timpul unei astfel de vizite, carabinierii au reușit să filmeze momentul în care victima îi dădea bani româncei. Mai mult banii au fost marcați. Prin urmare, la momentul reținerii, femeia avea în buzunar bancnotele marcate, scrie tp24.it.

Pe baza celor constatate în timpul anchetei carabinierilor, autoritatea judiciară competentă a emis sentința de pedeapsă cu închisoarea, pentru o durată de 3 ani, 3 luni și 25 de zile. Femeia româncă își va executa pedeapsa  în închisoarea  Pagliarelli  din Palermo.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel