Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O îngrijitoare româncă a furat toate economiile bătrânului și a dispărut. Poliția a găsit-o fix înainte să plece în România
WhatsApp
O româncă din Italia este acuzată de furt calificat, după ce a furat banii din casa bătrânului pe care îl îngrijea. 

O îngrijitoare româncă în vârstă de 40 de ani, angajată cu normă întreagă de un bătrân din localitatea Frosinone, a vrut să fugă zilele trecute cu banii angajatorului său. 

Potrivit presei locale, furtul s-a petrecut cu ceva timp în urmă, într-o localitate de la periferia orașului Frosinone (regiunea Lazio).

Victima este un bătrân de 80 de ani

 

Un bătrân de peste 80 de ani este victima furtului comis de îngrijitoarea româncă. Având în vedere starea precară de sănătate, bătrânul avea nevoie de cineva care să aibă grijă de el în mod constant. Femeia de 40 de ani fusese angajată "la fix", cu normă întreagă.

Pensionarul italian a avut atât de multă încredere în ea, încât i-a spus femeii exact unde își păstrează economiile de câteva mii de euro, bani pe care îi ținea în casă pentru a face față unor situații de urgență ce puteau apărea oricând.

Profitând de încrederea bătrânului, românca i-a spus acestuia că pleacă la cumpărături. În schimb, ea a furat toți banii și intenționa să fugă în România. Pensionarul și-a dat seama ce s-a întâmplat și a alertat imediat poliția.

Femeia a fost prinsă la scurt și denunțată pentru infracțiunea de furt calificat. Prima audiere în acest proces va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

 

Bărbatul care a bătut, violat și jefuit o româncă la Cosenza a fost prins la o lună de la incident

 

Agresorul unei românce care a fost bătută, violată și jefuită în Italia a fost prins, la o lună după incident. 

Polițiștii italieni au arestat un tânăr de 26 de ani din Cosenza, principalul suspect în cazul unui incident petrecut în 26 de octombrie, atunci când o româncă a fost agresată sexual, bătută și jefuită. 

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii din Cosenza, victima, care lucrează ca escortă, a stabilit o întâlnire în camera unui B&B cu bărbatul respectiv pe un site de specialitate.

În momentul în care clientul său a solicitat raporturi sexuale neprotejate, femeia a refuzat și i-a dat banii înapoi.

În loc să plece, bărbatul de 26 de ani a violat-o pe româncă, obligând-o să aibă o relație neprotejată, apoi a lovit-o cu pumnii și picioarele și a plecat, luându-i 250 de euro pe care femeia îi avea în haină.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, care au urmărit imaginile de pe camerele se supraveghere ale pensiunii precum și cele plasate în zone învecinate, anchetatorii au reușit să identifice autorul infracțiunii. Totodată, ofițerii au analizat înregistrările telefonice ale victimei și au audiat mai mulți martori. 

Bărbatul, cu antecedente penale, a fost reținut și plasat în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel