Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O fetiță româncă de 12 ani a ajuns la spital cu dureri de burtă. Medicii au înlemnit când au văzut cauza
WhatsApp
O fetiță de 12 ani a ajuns în Italia, în vizită la niște rude. Pentru că fata acuza dureri abdominale puternice, fratele ei a dus-o la un spital. Medicii au rămas înmărmuriți când au văzut că este însărcinată, mai ales că li s-a prezentat și un certificat medical emis în România în luna noiembrie care nu atesta acest lucru.

O fată româncă în vârstă de 12 ani a fost adusă, la finele sătămânii trecute, la camera de urgență a spitalului din Perugia cu dureri abdominale. După câteva teste medicale au aflat cauza disconfortului: minora era însărcinată. Fata a ajuns în Italia în urmă cu o săptămână.

Fetița de 12 ani și fratele său - care a și însoțit-o la spital, era ân vizită la unchii ei în capitala Umbriei. După ce s-a plâns de dureri de stomac zile în șir, rudele sale au dus-o la spital, unde au aflat adevărul. Inițial, tânăra ar fi negat că a întreținut relații sexuale, dar apoi a recunoscut existența unui iubit în vârstă de 14 ani. 

Fratele care a însoțit-o la spitalul din Umbria  fost și mai șocat de veste, mai ales că el le-a oferit medicilor rezultatul unui examen ginecologic la care a fost supusă minora în luna noiembrie, în România. Potrivit medicilor italieni, citați de universomamma.it, sarcina a ajuns deja la 7 luni.

Conducerea spitalului a alertat Poliția pentru verificările de rigoare în astfel de cazuri iar autoritățile au decis ca fata să rămână internată la spitalul Santa Maria della Misericordia. Autoritțile nu exclud posibilitatea abuzului asupra copilului și cercetează acum cazul sub acest aspect.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel