Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă ROMÂNCĂ este TÂRÂTĂ prin tribunale după ce femeia de care avea grijă i-a lăsat o CASĂ și o sumă mare de BANI
WhatsApp
Elia, o badantă româncă din Cremona, Italia, este târâtă prin tribunale după ce bătrâna de care a avut grijă, în vârstă de 84 de ani, i-a lăsat prin testament casa și o sumă mare de bani.

Potrivit cremonaoggi.it, Elia a fost dată în judecată de verii bătrânei, patru frați, care o acuză de înșelăciune și că ar fi scos bani din contul femeii fără acord. Faptele ar fi avut loc în perioada 2014 - 2017. În acești ani, românca ar fi retras din bancomatul bătrânei, un profesor pensionat, suma de 100.000 de euro. 

„Clienta meu a avut grijă de bătrână zi și noapte, nu a părăsit-o niciodată, nici măcar nu a plecat în vreo vacanță. Și în ceea ce privește cheltuielile, acestea erau întotdeauna retrageri cerute de bătrâna de 84 de ani. Toţi banii pot fi justificaţi, iar mare parte din ei a fost folosită pentru a plăti perioade lungi de ședere într-un azil. Absolut toate cheltuielile sunt documentate şi justificate. Printre altele, raportul medicilor atestă că Selene (bătrâna) avea o capacitate mentală perfectă, era perfect capabilă să înțeleagă și să spună ce vrea”, a declarat avocata Raffaella Buondonno, care o apără pe româncă, pentru cremonaoggi.it.

Avocatul româncei a prezentat în instanță toate documentele, dar și dovezi care arată faptul că în patru ani de zile Elia nu și-a luat niciun concediu având grijă de Selene zi și noapte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel