Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă a FURAT 30.000 de euro din casa bătrânului pe care-l îngrijea
WhatsApp
O badantă româncă este acuzată că a furat 30.000 de euro din casa bătrânului de care avea grijă. 
badantă

Presa din Italia scrie despre cazul unei îngrijitoare românce în vârstă de 40 de ani din localitatea Arcidosso (provincia Grosseto), femeia fiind acuzată că a furat nu mai puțin de 30.000 de euro din casa celui pe care-l îngrijea, toate economiile batrânului.

Potrivit portalului italian Il Tirreno, bărbatul de 70 de ani s-a trezit în dimineața zilei de luni, 14 octombrie, și n-a mai găsit în casă nici badanta și nici banii agonisiți de o viață. Pensionarul, care abia se putea mișca singur, a strigat-o pe româncă, însa nu a primit niciun răspuns. În cele din urmă s-a ridicat cu greu din pat și a mers să verifice dacă s-a întâmplat ceva cu badanta. 

Nu mică i-a fost mirarea atunci când a văzut că femeia lipsește. Mai mult, odată cu "dispariția" femeii, o mulțime de lucruri personale nu mai sunt de găsit, inclusiv economiile sale de viață, suma de 30.000 de euro.

Italianul a alertat carabinierii, care în prezent o caută pe româncă. Aceștia vor să verifice dacă acea sumă de bani există și dacă a fost furată de badanta româncă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel