Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă ROMÂNCĂ a BĂTUT bătrâna de care trebuia să aibă grijă: o pălmuia și o dădea cu capul de pereți (VIDEO ȘOCANT)
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 56 de ani, a fost arestată de carabinierii din Cava de 'Tirreni, provincia Salerno, Italia, sub acuzații de maltratare și vătămare corporală.

Potrivit napoli.fanpage.it, totul a pornit după ce vecinii au reclamat în repetate rânduri faptul că se aud țipete din apartament. Atunci, carabinierii au declanșat o anchetă și au montat camere de supraveghere. 

După vederea imaginilor, carabinierii au rămas muți când au văzut violența înfiorătoare pe care românca o arăta bătrânei de 95 de ani care nu putea să vorbească pentru a se plânge din cauza problemelor medicale. 

Pe imagini se observă cum românca a amenințat-o și a insultat-o și, deseori, a recurs la violență, lovind-o pe bătrână cu mâinile goale sau folosind niște obiecte contondente. A dat-o cu capul de pereți, a lovit-o cu sticlele sau a pălmuit-o. 

Românca a fost reţinută miercuri seara, iar ulterior a fost şi plasată în arest preventiv, fiind încarcerată la penitenciarul din Fuorni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel