Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă a luat o pușcă, s-a baricadat în casă cu bătrânul și a amenințat că se omoară-VIDEO
WhatsApp
O îngrijitoare înarmată cu un cuțit și o pușcă s-a baricadat în casă împreună cu bătrânul pe care îl îngrijea și a amenințat că se sinucide. Incidentul s-a petrecut la Santa Maria del Cedro, în provincia Cosenza (Calabria). Presa din Italia scrie că îngrijitoarea ar fi de naționalitate română sau din Republica Moldova. 

UPDATE! Îngrijitoarea a fost arestată. Femeia se numește Ana, este originară din Republica Moldova și are 50 de ani. Carabinierii au intrat în jurul orei 8:30 în apartament. Bătrânul de 85 de ani pe care îl ținea ostatic nu a pățit nimic.

Știre inițială

Incidentul s-a petrecut joi seară, atunci când femeia s-a închis în apartamentul de la etajul doi al blocului unde locuiește alături de pensionarul italian în vârstă de 85 de ani, nu departe de o secție de carabinieri, scrie publicația Quotidian Post.

Îngrijitoarea îl ține ostatic pe bătrân și în același timp amenință că își ia viața. Ea a fost văzută în mână cu un cuțit și o pușcă. Din primele informații, se pare că la baza gestului său ar fi mai multe neînțelegeri legate de contractul de muncă.

Situația e în desfășurare și vineri dimineață. Până la acest moment nu există informații noi

Carabinierii au intervenit imediat la fața locului și au încercat să o calmeze pe îngrijitoare. Totodată, împreună cu un membru al familiei persoanei asistate au încercat să intre în casă.

Atmosfera tensionată a fost menținută de femeie pentru întreaga noapte. La ora 07:30, ea era încă baricadată în casă, relatează Qui Cosenza. Pe tot parcursul nopții, îngrijitoarea a intrat și a ieșit din bucătărie pe balcon cu un cuțit și o pușcă în mână, amenințând că este gata să tragă dacă se apropie cineva.

Oamenii legii au izolat zona la fața locului fiind prezent și un mediator care încearcă să o liniștească pe femeie. Polițiștii se tem să intervină în forță, pentru a nu provoca o reacție violentă din partea femeii.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel