Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă a aruncat pe stradă cadavrul bătrânului pe care-l îngrijea
WhatsApp
Cadavrul unui italian în vârstă de 84 de ani a fost găsit sâmbătă seară, 15 februarie, pe o stradă din orașul Benevento (Campania). Bătrânul a fost abandonat de femeia care îl îngrijea în mijlocul drumului, după ce a murit. 
badantă

Potrivit publicației Il Giornale, îngrijitoarea bătrânului, o italiancă de 64 de ani, a luat cadavrul bărbatului la scurt timp după ce acesta a decedat și l-a transportat cu ajutorul mașinii persoanale lângă spitalul G.Rummo. Corpul pensionarului, învelit într-o pătură, a fost descoperit de trecători care au sunat imediat la 112. După cercetările făcute de carabinieri s-a constatat că era vorba de Mario Rocco Castellano, 84 de ani, din Grottaminarda (Avellino).

Femeia a fost identificată rapid, fiind vorba de Pierina (64 de ani), care-l îngrijea pe bătrân de  12 ani. Luată la întrebări, ea le-a spus oamenilor legii că nu a făcut nimic rău, ci doar a îndeplinit ultima dorință a pensionarului, care i-ar fi cerut ca atunci când va muri să-l ducă și să-l lase oriunde, dar să fie cât mai departe de familia lui.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de luat vederi din zonă.

Îngrijitoarea italiancă urmează să fie suspusă unui control psihiatric

 

După arestarea femeii, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-au petrecut faptele. Femeia le-a spus că pensionarul s-a stins din viață din cauze naturale, sâmbătă după-amiază. 

Pe lângă acuzația de ascundere a cadavrului, badanta va fi acuzată și că nu a avut grijă de bătrân în mod corespunzător. "Obliga victima să trăiască în condiții de igienă precare, nereușind să-l hrănească și să-l îngrijească în mod corespunzător. Aceste condiții i-au cauzat decesul", se arată în comunicatul procurorilor.

Îngrijitoarea a fost transportată la închisoarea Capodimonte din Benevento, urmând ca aceasta să fie supusă și unui control psihiatric.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel