Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia, număr RECORD de teste în ultimele 24 de ore. Numărul de infectări se apropie de 2000
WhatsApp
Italia a atins un număr record al testărilor efectuate în 24 ore: 108.019 de persoane au fost testate. Din acestea, 1786 au fost confirmate cu noul coronavirus. 

Numărul de infectări din Italia continuă să crească. Conform datelor publicate de Ministerul Sănătății, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 1786 de persoane infectate(+146 față de ieri).

Numărul total de persoane infectate, inclusiv cei vindecați, se ridică astfel la 304.323, de la începutul pandemiei.  Numărul de persoane decedate este de asemenea în creștere: de la 20 ieri, la 23 astăzi, însumând 35.781 de persoane decedate de la începutul pandemiei. În nici o regiune nu există zero cazuri.

Departamentul de Sănătate din Regiunea Piemont a activat planul regional de screening pentru evaluarea epidemiologică pentru personalul sanitar și auxiliar: specialiști ambulatori, operatori de la numerele de urgență și medici generaliști, paznici, pediatri. 

Planul a fost extins și la Poliția Națională, Carabinieri, Guardia di Finanza, Poliția Municipală, Armata, Pompieri și toate birourile judiciare, relatează La Repubblica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel