Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Nouă mașini și o motocicletă, vandalizate de un român, în doar zece minute. Bărbatul furios a sărit la bătaie și la polițiști
WhatsApp
Forțele de ordine din Torino au fost solicitate să intervină, marți, în via Santa Maria Mazzarello, după ce un bărbat recalcitrant a vandalizate mai multe automobile, inclusiv mobilier stradal.
italia hot roman arestat

Un martor a povestit că a văzut un bărbat beat care arunca cu diferite obiecte în mașinile parcate. Agenții echipei de poliție au reușit la locul faptelor și l-au găsit pe bărbat pe strada Antica di Grugliasco, unde a și fost oprit. Polițiștii au constatat că infractorul este un cetățean român, în vârstă de 37 de ani.

Acesta a avariat 9 mașini și o motocicletă, cărora le-a spart oglinzile și farurile în doar 10 minute. Bărbatul a fost arestat pentru că a provocat pagube și a distrus mobilierul urban. De asemenea, românul a fost sancționat administrativ pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID.  A doua zi dimineață, când agenții l-au dus la instanță pentru proces, românul a devenit din nou agresiv atât în ​​mașină, cât și la instanță.  Mai mult, a încercat să-i lovească și pe polițiștii care l-au dus în instanță, scrie vocidicitta.it.

Arestarea a fost validată, cu măsura obligației de prezentare la poliția judiciară. Românul s-a înfuriat din nou, cerând să fie lăsat să meargă după un pachet de țigări, în caz contrar amenințând va sparge totul în jur.  De îndată ce a fost scos din mașină, românul furios l-a lovit cu picioarele pe polițiști.  Din acest motiv, bărbatul a ajuns la închisoare, fiind acuzat că a opus rezistență unui polițist pe care l-a agresat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel