Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, mort după ce a lucrat toată ziua în soare. Costel avea doar 35 de ani
Costel Mereuță, în vârstă de 35 de ani, a murit după ce a lucrat pe un șantier de construcții în soare, în Verona, Italia.

Potrivit necrologie.messaggeroveneto.gelocal.it, tragicul eveniment a avut loc miercurea trecută, atunci când în jurul orei 17.00 lui Costel i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat la spitalul din Pordenone, iar în jurul orei 21.00, românul a murit. Potrivit medicilor, decesul s-a produs în urma unui stop cardiac provocat de temperaturile ridicate și de expunerea îndelungată la soare.

Procuratura din Pordenone a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului și pentru a atribui eventuale responsabilități, investigațiile fiind conduse de procurorul Monica Carraturo.

Medicul legist Michela Frustaci a executat autopsia, ieri, asupra trupului neînsuflețit al românului pentru a verifica dacă decesul a fost provocat de temperaturile ridicate la care acesta a fost supus la locul de muncă sau dacă au contribuit și alte boli de care Costel Mereuță este posibil să fi suferit.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli