Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, mort după ce a lucrat toată ziua în soare. Costel avea doar 35 de ani
WhatsApp
Costel Mereuță, în vârstă de 35 de ani, a murit după ce a lucrat pe un șantier de construcții în soare, în Verona, Italia.

Potrivit necrologie.messaggeroveneto.gelocal.it, tragicul eveniment a avut loc miercurea trecută, atunci când în jurul orei 17.00 lui Costel i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat la spitalul din Pordenone, iar în jurul orei 21.00, românul a murit. Potrivit medicilor, decesul s-a produs în urma unui stop cardiac provocat de temperaturile ridicate și de expunerea îndelungată la soare.

Procuratura din Pordenone a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului și pentru a atribui eventuale responsabilități, investigațiile fiind conduse de procurorul Monica Carraturo.

Medicul legist Michela Frustaci a executat autopsia, ieri, asupra trupului neînsuflețit al românului pentru a verifica dacă decesul a fost provocat de temperaturile ridicate la care acesta a fost supus la locul de muncă sau dacă au contribuit și alte boli de care Costel Mereuță este posibil să fi suferit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel