Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, în comă după ce a fost strivit de un utilaj dintr-o spălătorie auto
Un muncitor român de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia, după ce a pătruns într-un spațiu unde accesul era interzis.

Românul, rezident în Sarsina, lucra de mulți ani în spălătoria auto unde s-a produs accidentul de muncă considerat bizar. Nu se știe încă din ce motive a ajuns într-o zonă în care accesul era strict interzis şi a fost lovit violent în zona pieptului de periile unui utilaj, producându-i răni grave. Şansele de supravieţuire ale românului sunt minime, spun medicii italieni, citați de presa din peninsulă.

Dintr-o primă reconstiturie a faptelor, bărbatul, care deservea regulat o mașină într-un alt departament a intrat într-o zonă interzisă accesului, în unde există mașini mereu în mișcare. Aici el a rămas blocat în interiorul dispozitivului de spălat cu perii rotative, fiind strivit în zona piept și suferind leziuni la gât. 

Colegii de muncă ai românului au solicitat o ambulanță la fața locului, după care medicii l-au transportat pe român în comă la spital.

Proprietarul spălătoriei auto a precizat că un asemenea accident nu s-a mai produs în cei peste 30 de ani de când a fost înfiinţată spălătoria, dar  şi că românul era un profesionist desăvârşit, executându-şi sarcinile fără probleme.

Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii căutând să stabilească dinamica poveştii, dar şi să stabilească motivul care l-a împins pe român să ajungă în zona respectivă a spălătoriei. Aceștia iau în calcul toate varinatele, inclusiv pe cea a unei tentative de suicid, dar și pe cea a unui accident de muncă, potrivit Il Resto Del Carlino.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?