Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Moldovean, înjunghiat în inimă de un conațional, din cauza unei mașini. Agresorul a ajuns în cătușe
Carabinierii au arestat, pe 30 aprilie, un bărbat, cetățean moldovean, în vârstă de 31 de ani, acuzat de tentativă de crimă. Acesta a înjunghiat în inimă un compatriot, în vârstă de 37 de ani. Atacul a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, anul trecut, la Desio, provincia Monza.
Italia. Moldovean, înjunghiat în inimă de un conațional, din cauza unei mașini. Agresorul a ajuns în cătușe

Carabinierii Compagniei di Desio au pus, astfel, în executare ordinul de arestare preventivă a agresorului.  Scena violentă a avut anul trecut, în luna octombrie, când șase cetățeni moldoveni s-au întâlnit, în parcarea unui supermarket din Via Volta, din cauza unei dispute privind achiziționarea unei mașini.

La un moment, discuția a degenerat, iar agresorul l-a înjunghiat în piept pe un bărbat. Imediat după atac, patru dintre cei prezenți l-au urcat pe bărbat rănit în mașină și l-au abandonat în camera de urgență din Desio. Victima înjunghiată, care pierduse câțiva litri de sânge, a fost salvată de intervenția de urgență a medicilor, o intervenție care a durat mai bine de șapte ore. După o săptămână de comă, bărbatul și-a revenit, scrie askanews.it.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, carabinierii au reușit să-i identifice pe cei șase bărbați. La audieri, victima a declarat că s-a rănit, prin căderea de pe bicicletă. Cu toate acestea, investigațiile au dus la identificarea presupusului autor, care a fost surprins de camerele de supraveghere a unui bancomat, în timp ce fugea cu un cuțit în mână. Prin urmare, procurorul de la Monza a cerut, drept măsură asiguratorie, arestarea agresorului. Acesta se află, în prezent, în închisoarea Monza și așteaptă să fie audiat.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?