Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Minor român, înjunghiat de un albanez în plină stradă. Ceartă, transformată în atac sângeros
WhatsApp
Carabinierii au arestat, azi, un cetăţean albanez în Caprarola, care, în noaptea de 3 octombrie, a înjunghiat un român de 16 ani în timpul uni scandal, izbucnit între două familii de străini.  
carabinieri_masina

Soldații Compagniei di Ronciglione au reușit să-l identifice pe bărbatul care în noaptea de 3 octombrie a înjunghiat un român de 16 ani. O bătaie s-a încheiat într-un scandal sânge şi cum mai multe plângeri pentru bătăi, tentativă de crimă și transport ilegal de arme.

Din nefericire, printre persoanele rănite grav s-a numărat un tânăr român de 16 ani, care a fost internat în spitalul din Belcolle. Investigațiile carabinierilor au continuat și în ultimele zile şi, după ce au interogat mai mulți martori, au reușit să reconstruiască dinamica evenimentului. Minorul a fost lovit de un albanez de treizeci de ani care locuiește în zonă, scrie corrierediviterbo.corr.it.

Prin urmare, procurorul a solicitat și a obținut de la judecătorul de instrucție măsura asiguratorie împotriva presupusului atacator, care a ajuns în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel