Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Medic ginecolog, metodă inedită de tratament: „Dacă te culci cu mine, scapi de cancer”. Pacientele i-au urmat recomandarea
WhatsApp
Un medic ginecolog din Bari este acuzat că ar fi abuzat unele paciente. Mai exact, medicul le punea femeilor un diagnostic fals, iar apoi le spunea că singurul leac pentru papilloma virus este să se culce cu el. După o serie de dezvăluiri făcute într-un amplu reportaj de televiziune, Parchetul din Bari a deschis o anchetă. 
Italia. Un medic ginecolog își vindeca pacientele, propunându-le să facă sex Dacă te vei culca cu mine, nu vei avea cancer

Medicul, care a activat mulţi ani la Policlinica din Bari, Giovanni Miniello, era angajat la o clinică privată. Acesta a cerut anularea permisului de liberă practică la Colegiul Medicilor din Italia. Cazul a fost preluat de Parchetul din Bari şi este aşteptată şi o decizie penală.

Ginecologul italian le spunea pacientelor că au diferite probleme de sănătate, mergând chiar până la cancer. Apoi, le propunea să întreţină relaţii sexuale cu el, precizând că acesta e singurul mod prin care se pot vindeca, relatează cotidianul LaRepubblica.

 

Taxa pacientele cu 350 de euro  și le descoperea tumori false 

 

Ginecologul, care are cabinetul în centru, taxa pacientele cu 350 de euro pentru o vizită. Ulterior, medicul le-ar fi descoperit pacienților tumori false și le-ar fi oferit o terapie inovatoare de vindecare: o partidă de sex chiar cu el. 

Unele femei au acceptat, altele au refuzat. Acum pacientele s-au unit şi au acceptat să apară în reportajul televiziunii pentru a povesti prin ce au trecut.  „Nu am vrut. Dar am acceptat de frica bolii, apoi am plâns.”, a spus una dintre paciente. 

„Dacă te vei culca cu mine, nu vei avea cancer.”, povesteşte o altă femeie despre modul în care pacientele erau abordate de medic.

Miniello este apărat de avocatul Roberto Eustachio Sisto. La rândul său, ginecologul se apără şi nu crede că a făcut ceva rău: „Am propus doar un tratament alternativ.”

 

 

Un alt medic din Franţa vindea certificate verzi false, la preţul de 1.000 de euro bucata

 

Un medic care profesa lângă Paris a fost reţinut de poliţie fiind suspectat că ar fi vândut cel puţin 220 de certificate verzi false, la preţul de 1.000 de euro bucata, informează AFP.

Presupuşii complici ai medicului, o femeie de 53 de ani şi un bărbat de 49 de ani, precum şi circa 20 de cumpărători au fost, de asemenea, arestaţi preventiv, a precizat o sursă din cadrul poliţiei.

Medicul, în vârstă de 56 de ani, deţine un cabinet în localitatea Joinville-Le-Pont, la sud-est de Paris. El este suspectat că a vândut cel puţin 220 de certificate verzi false, la preţul de 1.000 de euro bucata.

În timpul percheziţiilor la cabinetul său, anchetatorii au confiscat, printre altele, certificate şi teste PCR false. Anchetatorii au confiscat, de asemenea, "circa cincisprezece conturi bancare în valoare de câteva mii de euro".

 

Anchetatorii, avertizaţi că un cont Snapchat oferea teste PCR şi certificate verzi false

 

Aceste cazuri de falsificare legate de pandemia de COVID-19 implică adesea "persoane angajate în centre de vaccinare (...) care folosesc codul medicului pentru a emite certificate false", însă rareori "un medic care vrea să facă profit", a declarat sursa din cadrul poliţiei.

În luna iulie, anchetatorii au fost avertizaţi de existenţa unui cont Snapchat care oferea teste PCR şi certificate verzi false. Investigaţiile "au demonstrat că pacienţii nu s-au prezentat niciodată la cabinet".  


Cei circa 20 de clienţi aflaţi în custodia poliţiei, toţi peste 18 ani, nu se opun în mod deosebit vaccinării, însă "perioada de vară" le-ar fi motivat achiziţiile frauduloase: "Unele ţări au cerut o schemă completă de vaccinare şi ei au plătit preţuri exorbitante pentru a pleca în vacanţe", a mai spus sursa din cadrul poliţiei. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel