Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Misterul morții Mădălinei se adâncește: „Cine știe, să vorbească! Vreau adevărul!“
WhatsApp
Mama Mădălinei Pavlov - tânăra româncă moartă  după ce ar fi căzut dintr-o clădire din Reggio Calabria în 2012, a revenit în Calabria lansând un apel către toți cei care ar putea știi adevărul despre moarte fiicei sale:  „Cine a cunoscut-o pe fiica mea și știe ceva, să pună mâna pe inima sa și să iasă să spună adevărul”, strigă Gabriela.

Era 21 septembrie 2012 când  Mădălina Pavlov, în vârstă de 21 de ani, a  fost găsită fără viață în via Buozzi, în Reggio Calabria, la poalele unei clădiri în care tânăr, aparent, nu știa pe nimeni. Mădălina venise în Italia încă din copilărie și lucra într-o pizzerie, se dedica voluntariatului și în dimineața morții sale își anunțase mama că tocmai își luase permisul de conducere.

„Am plâns de emoție, ne-am îmbrățișat din nou,"În câteva zile este ziua ta și am vrut să-ți fac această surpriză. Nu plângi mami, nu ești bucuroasă?". Acestea au fost ultimele cuvinte ale Mădălinei pe care mi le amintesc. Mădălina era liniștită, nu avea motive să se sinucidă“, își amintea Gabriela, citată de  Il Reggino.

Tocmai de aceea, varianta unei sinucideri nu este acceptată de familia sa, nici acum, la 8 ani distanță de atunci. Dosarul morii sale a fost redeschis anul trecut, la solicitarea rudelor. Ancheta este încă în așteptare. Familia sa crede că Mădălina nu avea motive să își pună capăt vieții.

Durerea unei mame: 2 copii morți la distanță de câțiva ani

 

Mama Mădălinei, Gabriela Cutulencu, s-a întors săptămâna aceasta, din România, pentru câteva zile, și a vrut să se întâlnească procuror de caz al anchetei în cazul Mădălinei. Fără succes însă. Pe lângă investigațiile parchetului, singura speranță  a Gabrielei este că cineva, în ciuda trecerii acestor ani, va spune, chiar și anonim, ce s-a întâmplat în seara aceea de acum aproape opt ani, când Mădălina a fost găsită moartă.

„Oricine a cunoscut-o pe fiica mea să pună mâna pe inima sa și să iasă să spună adevărul. Ceva s-a întâmplat în clădirea respectivă, apoi au aruncat-o jos. Vreau adevărul despre ce s-a întâmplat în clădirea respectivă. Nu voi renunța la ideea aceasta, că cineva știe adevărul. Printre prietenii din Reggio Calabria se află cineva care știe și trebuie să vorbească“, a declarat mama Mădălinei, Gabriela, pentru lacnews24.it.

Gabriela Cutulencu a mai trecut prin tragedia pierderii unui copil, înainte de moartea Mădălinei.  Pierduse un fiu bolnav cu nouă ani înainte de moartea Mădălinei, dar nu știa câte măști de durere poate purta o mamă. „După moartea Mădălinei, ceilalți copii ai mei Elena, Ionel și Gigi mi-a spus să renunț, deoarece potrivit lor, adevărul nu va fi niciodată descoperit, și nici asasinul Mădălinei. Dar voi lupta pentru că nu voi crede niciodată în sinuciderea ei“, a mai spus Gabriela. 

Femeia crede că „Mădălina a fost ucisă crud de o persoană sau mai multe din acea clădire“. „Nu am abandonat niciodată această versiune. Mădălina a fost masacrată și apoi, în loc să sune ambulanța, au aruncat-o de la balcon când era în agonie. Cei responsabili sunt acolo, desigur că sunt acolo și nu vor să vorbească“, a mărturisit ea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel