Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Letizia, ROMÂNCA dată DISPĂRUTĂ de mama ei, și-a SUNAT sora
WhatsApp
O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook iar apoi la o emisiune televizată în speranţa că-şi va găsi fiica dispărută, despre care spune că a fost răpită.

Letizia Diana David a dispărut duminică. Atunci, adolescenta de 17 ani i-a spus mamei sale că se duce la o biserică, însă nu s-a mai întors acasă. Ulerior mama fetei a aflat că aceasta ar fi plecat cu un român cu 10 ani mai mare decât ea, stabilit înGermania.

Citește și ITALIA: Diana a plecat ieri de la Treviso. Mama ei e disperată! Se teme că a fost dusă în Germania să se prostitueze

Disperată, mama s-a dus la poliţie. Iar apoi a lansat un apel pe Facebook în care i-a rugat pe oameni să o ajute să îşi găsească fiica. Însă cel care a sunat-o a fost chiar individul cu care tânăra ar fi plecat.

„Mi-a spus: "Letizia este cu mine!"A început să mă ameninţe, am primit ameninţări cu moartea, mă vizau pe mine dar şi pe fiica mea mai mică. "Te distrug şi pe tine şi pe fiica ta" şi a mai folosit şi alte cuvinte mult mai grele pe care nu vreau să le reproduc. I-am cerut-o pe Letizia la telefon, dar nu mi-a dat-o”, a spus Ioana Botezatu, mama Letiziei, potrivit Observator.

Citește și Italia. Apelul DISPERAT al mamei ROMÂNCE a cărei FIICĂ a DISPĂRUT: „Mă TEM pentru VIAȚA ei!"

Apelurile nu s-au oprit însă aici. Letizia şi-a sunat sora mai mică căreia i-a mărturisit că e fericită şi că o roagă pe mama ei să retragă plângerea depusă la poliţie. De asemenea, i-a cerut acesteia să renunţe la apelurile disperată făcute la televizor şi pe Facebook.

Mama se teme că fata ei a fost răpită de membrii unei reţele de trafic de persoane. Carabinierii au localizat apelurile făcute de Letizia şi susţin că fata s-ar afla în România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel