Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Infirmieră româncă, UCISĂ de infecția cu COVID. Claudia avea doar 47 de ani
WhatsApp
O româncă din Italia a murit în urma complicațiilor provocate de infecția cu SARS-CoV-2. Femeia era infirmieră într-un azil de batrâni din San Germano Vercellese, provincia Vercelli. 

Tragedie într-o familie de români din Italia. Claudia Iojă, o infirmieră profesionistă care lucra într-un azil de bătrâni din San Germano Vercellese, provincia Vercelli, a murit luni, 30 noiembrie 2020, din cauza complicațiilor suferite în urma infecției cu COVID-19.

Potrivit publicației locale La Sesia, femeia în vârstă de numai 47 de ani locuia cu soțul ei și fiica lor în localitatea Chivasso, lângă Torino.

Claudia era angajată la azilul de bătrâni "Pietro Perazzo" de opt ani de zile. 

Focar de infecție la azilul unde lucra românca

 

Potrivit sursei citate, la azilul unde lucra românca a izbucnit un focar de infecție care a dus la îmbolnăvirea a circa 30 de persoane, atât bătrâni internați, cât și angajați. Aproape toți dintre ei au reușit să se vindece în urma infecției.

Din nefericire, Claudia a fost singura care nu a scăpat cu viață în urma complicațiilor pe care acest virus le-a provocat organismului său.

Doar cuvinte de laudă pentru Claudia

 

Toți cei care au cunoscut-o pe Claudia au numai vorbe de laudă la adresa româncei.

"Era o femeie extraordinară, plină de viață. Iubea meseria pe care o făcea cu o pasiune pe care puține persoane profesioniste o au. A fost o amică specială pentru toată lumea. Faptul că am cunoscut-o ne-a îmbogățit viața tuturor. Îi vom simți lipsa, atât noi cât și pacienții noștri, de care s-a atașat foarte mult, la fel cum și ei s-au atașat de ea”, a declarat Teresa Longo, directoarea azilului.

claudia_ioja_articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel