Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. GREVĂ în transportul din Lombardia. Informaţii pentru navetişti şi pentru cei care trebuie să ajungă la aeroport
WhatsApp
O zi de posibile neplăceri pentru navetiștii Lombardia. Astăzi, luni 28 septembrie, este programată o grevă de trenuri în Lombardia. Manifestaţia este programată de  la 10 la 18, notează Il Giorno.
sursa foto: Flickr.com

Mişcarea a fost iniţiată de sindicatul Or.SA în afara  orelor de funcţionare, totuși Trenord informează că „poate avea repercusiuni asupra traficului feroviar din Lombardia. Prin urmare, serviciile aeroportuare regionale, suburbane, de lungă distanță și Malpensa Express poate fi supus variațiilor și / sau anulărilor ".

Trenurile regulate care pleacă din stațiile de pornire înainte de ora 10:00 și ajung la stația de destinație finală până la ora 11:00.

În ceea ce privește serviciul Malpensa Express, în cazul trenurilor care nu circulă, vor fi stabilite autobuze de schimb între Aeroportul Milano Cadorna-Malpensa  (fără opriri intermediare), cu plecare din via Paleocapa 1 Milano (pe stânga, ieșind din stația Milano Cadorna, ieșirea de metrou MM);  autobuze de schimb la Aeroportul Stabio și Malpensa pentru a garanta conexiunea la aeroport S50 "Malpensa Aeroporto - Stabio" (fără opriri intermediare).

Treb nord vă invită să verificați site-ul web și paginile aplicației Trenord în timpul grevei pentru actualizări în timp real , precum și să fiți atenți atât la anunțurile sonore difuzate în posturi, cât și la derularea informațiilor de pe monitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel