Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fetița româncă de 2 ani, căzută de la balcon, a deschis ochii și și-a recunoscut mama
WhatsApp
O fetița româncă de doi ani, care a căzut de la trei metri înălțime după ce s-a cățărat pe balconul locuinței, în localitatea Concorezzo din Italia, a deschis ochii și și-a recunoscut mama. 
Foto ILUSTRATIV

Micuța unei familii de români din Italia s-a trezit și este conștientă, după ce a căzut în gol de la balcon, miercuri, în timp ce mama ei pregătea cina, iar fratele ei se uita la televizor. Într-un moment de neatenție a familiei, fetița s-a cățărat pe balustradă, s-a dezechilibrat și s-a izbit de asfalt.

Impactul a fost atât de puternic încât micuța și-a pierdut conștiența pe loc, din cauza leziunilor. După primul ajutor dat de paramedici, copila a fost preluată de un elicopter și dusă la spitalul Giovanni XXIII din Bergamo, acolo unde medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă.

Citește și Italia. O fetiță româncă de 2 ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de la balcon. Mama ei gătea

Orele au trecut greu, dar comunitatea din Concorezzo a fost mereu alături de familia românilor. De altfel, chiar primarul a fost cel care a făcut anunțul că starea fetiței s-a îmbunătățit.

„Copila este în afara pericolului. Și-a recunoscut mama, a întrebat despre tatăl ei și despre frate, pe scurt este conștientă. Fetița chiar a cerut lapte și să vadă desene animate", a declarat Mauro Capitanio, edilul din Concorezzo, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel