Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Femeie înjunghiată la fermă: Muncitor agricol arestat. „Ai greșit persoana”
WhatsApp
Un muncitor agricol de 46 de ani a ost arestat, fiind acuzat că a omorât o colegă de muncă. Femeia a fost înjunghiată în gât  în apartamentul ei, iar lucrătorul a fst găsit de oamenii legii în zonă.

Procurorul din Foggia a ordonat arestarea lui Gerardo Tarantino, un muncitor agricol în vârstă de 46 de ani, acuzat că a ucis-o pe Tiziana Gentile, femeia de 48 de ani înjunghiată în gât noaptea trecută în apartamentul ei din Orta Nova, în Foggiano. Bărbatul a fost oprit de carabinieri lângă casa victimei. Femeia, lucrătoare la ferma unde muncea și bărbatul arestat, era căsătorită și avea doi copii cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani. Motivul crimei nu este încă clar. 

„Nu am făcut nimic, te înșeli, ai greșit persoana”, s-a apărat bărbatul după ce a fost oprit de carabinieri. „Clientul meu se declară disperat și este nevinovat. În cazarmă a făcut gesturi de auto-vătămare lovindu-se de câteva ori cu capul de perete. El chiar a efectuat serviciul militar în carabinieri și a fost mereu implicat în asociații religioase și voluntare”, a declarat apărătorul său, Michele Sodrio Ansei, citat de Il Messagero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel