Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Dragoste în vremea... „valului doi“ de Covid: Un octogenar îi cântă o serenadă soției internată în spital (video)
WhatsApp
Gestul romantic al unui bătrân de 81 de ani pentru soția sa, internată într-un spital din Piacentino, a stârnit valuri de emoție.

Stefano Bozzini, un italian de 81 de ani, din orașul Castel San Giovanni (Emilia-Romagna) din nordul Italiei, a impresionat o lume întreagă după ce s-a așezat cu un acordeon în grădina spitalului, sub fereastra camerei unde era internată soția sa, și a început să îi cânte mai multe serenade.

Deoarece nu își poate vizita soția internată în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, bărbatul, poreclit „Gianni Morandi al Alpinilor”, i-a făcut o surpriză muzicală Carlei, soția sa în vârstă de 74 de ani, cu care este căsătorit din 1973, potrivit agenției ANSA.it.

Momentul emoționant a fost înregistrat de un trecător și a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Îmbrăcat într-un pulover roșu, pantaloni bleumarin, și purtând pe cap o pălărie cu pene specifică infanteriei montane a armatei italiene, a cărei uniformă a îmbrăcat-o în tinerețe, bătrânul trubadur și-a început recitatul cu melodia „Spanish Eyes” de Engelbert Humperdinck. A continuat apoi cu alte cântece preferate ale soției lui, Carla Sacchi, care a privit de la geam spectacolul oferit de soț.

A aruncat toate instrumentele muzicale după ce i-a murit un copil

 

„Era soare, aș fi cântat din nou, toată ziua ...”, a afirmat octogenarul. El i-a trimis un sărut Carlei, care îl urmărea din spatele ferestrei spitalului.

Spitalul în care este internată soția bătrânului italian nu tratează pacienții cu Covid-19, dar vizitatorii nu au voie să intre în clădire din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Au avut o viață fericită, dar momentele tragice nu au lipsit, ca atunci când și-au pierdut unul dintre cei trei copii din cauza bolii. Din acel moment Stefano a aruncat toate instrumentele sale muzicale și a încetat să cânte. Dar de curând, când a primit un nou acordeon, nu a mai putut rezista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel