Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Doi frați români, ajutați de MAMA lor să RĂPEASCĂ de pe stradă o fată. Intențiile lor erau însă altele...
WhatsApp
Trei cetățeni români au încercat să răpească, în plină zi, de pe o stradă din Sassari, Sardinia, o tânără româncă. Femeii i-a sărit în apărare un bărbat italian. Cei trei români aveau însă alte pretenții de la românca pe care au agresat-o.

Trei cetățeni români au încercat, ieri, să răpească o tânără mamă de pe stradă, în plină zi. Faptele s-au petrecut în Sassari, un oraș de pe insula italiană Sardinia, Italia. Victima, tot româncă, a reușit să scape cu ajutorul unui italian de 45 de ani, însă și acesta a trecut prin clipe de coșmar, relatează ziarul local La Nuova Sardegna.

Faptele, care par desprinse dintr-o telenovelă, s-au petrecut ieri în jurul orei 12:00, când un Mercedes a parcat în fața fostului hotel Turritania, în Piazza Sant’Antonio din localitate. La volan, spun martorii, se afla un tânăr adolescent de 15 ani. În mașină cu el se mai afla și fratele său, un bărbat de peste 20 de ani, precum și mama lor, toți trei cetățeni români. 

După ce au lăsat mașina în mijlocul străzii, cei doi frați români și mama lor au început să caute o adresă din zonă unde locuiește o tânără mamă de origine română, alături de fiul de 2 ani și părinții ei. Potrivit presei italiene, femeia este fosta concubină a românului de aproximativ 20 de ani, tatăl copilului ei.

De altfel, tocmai copilul ar fi fost centrul disputei dintre ei. Cei doi frații români și mama lor ar fi încercat să o răpească pe tânăra mamă pentru a o obliga apoi să semneze un set de acte prin care încredința copilul tatălui. Au urcat-o pe femeie cu forța în mașină chiar sub privirile pline de uimire ale localnicilor. Atunci, un italian de 45 de ani, mai curajos, a decis să intervină în sprijinul tinerei românce.


Salvatorul tinerei, amenințat cu FOARFECA

„Lumea se uita cu gura căscată și cineva filma cu telefonul, dar numai acel bărbat înalt și mare a avut curajul să intervină și a salvat săraca fată”, povestește o femeie nigeriană care a asistat la acele scene.

„Aici este practic Vestul Sălbatic, ne-am obișnuit deja cu scandaluri violente la toate orele din zi și din noapte. Dar niciunul dintre noi nu se aștepta să asiste la o scenă ca aceasta, mai ales în plină zi, părea că suntem cu adevărat într-o scenă de film”, a declarat un bărbat care a asistat la întreaga scenă, citat de La Nuova Sardegna.

Cei doi frați români au început să-l amenințe pe bărbatul italian ba cu un cuțit, ba cu o foarfecă, dar acesta nu s-a lăsat descurajat și i-a înfruntat, reușind să o salveze pe tânăra româncă din mâinile lor. Bărbatul a reușit să-l blocheze pe fratele cel mai mare până la sosirea carabinierilor care i-a arestat pe cei doi frați și pe mama lor. Fratele cel mic reușise să fugă, însă a fost prins de carabinieri la scurt timp.

Acum carabinierii încearcă acum să înțeleagă dacă intenția celor trei români era să plece cu copilul româncei, dar cert este că în portbagajul mașinii Mercedes au găsit scutece și haine pentru copii, semn că asta ar fi urmărit de la bun început. Dar pentru a putea lua micuțul cu ei, aveau nevoie de semnătura mamei pentru a încredința copilul tatălui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel