Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Cum au ajuns doi fraţi români să aibă peste 250 de maşini pe numele lor. Au fost toate radiate când carabinierii şi-au dat seama ce făceau cu ele
WhatsApp
Doi frați români de 25 și 29 de ani, dealeri de mașini cu domiciliul în provincia Florența, sunt acuzaţi de carabinierii din Bentivoglio de fraudă continuă agravată.

În conformitate cu ceea ce a ieșit din investigațiile autorităţilor din Arma, desfășurate în colaborare cu secția poliției judiciare din Milano, cei doi erau deținători fictivi de 258 de vehicule (216 înmatriculate pe numele românului în vârstă de 29 de ani și alte 42 pe numele fratelui său mai tânăr).

Cei doi au primit amenzi administrative în valoare totală de 140.352 euro.

Toate autovehiculele au fost radiate din Registrul Auto Public, astfel acestea vor păutea fi imediat confiscate dacă sunt prinse în trafic. 

Valoarea totală a autoturismelor se ridică la aproape un milion de euro. 

Ancheta a pornit prin verificarea mai multor maşini care circulau prin zonă şi a scos la iveală faptul că foarte multe dintre acestea aveau proprietari fictivi şi erau folosite în scopuri infracţionale, ceea ce le ridica preţul mult peste valoarea propriu-zisă a maşinilor, întrucât cumpărătorul plătea şi menţinerea anonimatului privind proprietarul de drept al autovehiculului, iar amenzile şi contravenţiile din trafic ajungeau la altcineva, potrivit ilrestodelcarlino.it.

O afacere profitabilă pentru cei doi români, care aveau şi o firmă de vânzări auto pentru a beneficia de tarife mai mici la achiziţionarea autoturismelor pe care le cereau direct de la proprietari, cu anunţuri plasate pe parbrizul maşinilor parcate în care întrebau proprietarii dacă sunt interesaţi să îşi vândă autoturismele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel