Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Cum "a scos" o româncă 60.000 de euro de la amantul spaniol. Bărbatul e ruinat
O româncă ține capul de afiș al presei locale din Comunitatea Valenciana, după ce a păcălit un bărbat să-i dea nu mai puțin de 60.000 de euro.

Atunci când bărbatul a ajuns la disperare, a mers la poliție și a povestit tot ce i s-a întâmplat. El a spus că în aprilie 2019 a început o relație romantică cu o femeie de origine română. La scurt timp după începerea poveștii de dragoste, ea a început să ceară în mod constant bani, argumentând că are o fiică tânără foarte bolnavă în România și că are nevoie de mulți bani pentru medicamente și operații.

După ce a obținut bani pentru fiica sa, femeia i-a spus amantului soțul ei a murit într-un accident de circulație.

"Victima" a luat mai multe împrumuturi bancare și chiar a cerut bani de la familie și prieteni, până când a fost complet ruinat. Omul și-a vândut chiar și mașina mult sub prețul pieței, impresionat de povestea româncei. În total, spaniolul i-a dat româncei peste 60.000 de euro în numerar, scrie portalul hortanoticias.com.

În luna august, românca i-a spus că povestea lor de dragoste s-a încheiat și că, dacă îndrăznește s-o caute, o să trimită pe cineva să-l bată.

În timpul anchetei, polițiștii au stabilit că românca face parte dintr-o rețea de prostituție și a fost încarcerată preventiv la Penitenciarul din Picassent. 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?