Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Cum "a scos" o româncă 60.000 de euro de la amantul spaniol. Bărbatul e ruinat
WhatsApp
O româncă ține capul de afiș al presei locale din Comunitatea Valenciana, după ce a păcălit un bărbat să-i dea nu mai puțin de 60.000 de euro.

Atunci când bărbatul a ajuns la disperare, a mers la poliție și a povestit tot ce i s-a întâmplat. El a spus că în aprilie 2019 a început o relație romantică cu o femeie de origine română. La scurt timp după începerea poveștii de dragoste, ea a început să ceară în mod constant bani, argumentând că are o fiică tânără foarte bolnavă în România și că are nevoie de mulți bani pentru medicamente și operații.

După ce a obținut bani pentru fiica sa, femeia i-a spus amantului soțul ei a murit într-un accident de circulație.

"Victima" a luat mai multe împrumuturi bancare și chiar a cerut bani de la familie și prieteni, până când a fost complet ruinat. Omul și-a vândut chiar și mașina mult sub prețul pieței, impresionat de povestea româncei. În total, spaniolul i-a dat româncei peste 60.000 de euro în numerar, scrie portalul hortanoticias.com.

În luna august, românca i-a spus că povestea lor de dragoste s-a încheiat și că, dacă îndrăznește s-o caute, o să trimită pe cineva să-l bată.

În timpul anchetei, polițiștii au stabilit că românca face parte dintr-o rețea de prostituție și a fost încarcerată preventiv la Penitenciarul din Picassent. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel