Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Cristian, șofer ROMÂN de TIR, a RECUNOSCUT că a UCIS-O pe Mihaela Roua. Ce le-a spus ANCHETATORILOR (VIDEO)
Mihaela Roua, o tânără româncă de 32 de ani, a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cristian Daravoinea, tot cetăţean român, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Sătulă de certuri şi neînţelegri, Mihaela Roua şi-a anunţat partenerul de viaţă că vrea să-l părăsească. Miercuri, la orele prânzului, femeia a mers acasă în pauza de masă pentru a purta o discuţie cu bărbatul. Vecinii lor din Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo, au declarat că cei doi se certau frecvent. La fel s-a întâmplat şi ieri, când au auzit ţipete din apartamentul lor, de la etajul patru al clădirii. Din păcate, niciunul dintre ei nu a sunat la poliţie.

Furios pentru că Mihaela vroia să pună capăt relaţiei, Cristian Daravoinea a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă pe cea care i-a dăruit o fetiţă, potrivit ANSA, citat de Observator. Când şi-a dat seama ce a făcut, Cristian Daravoinea, șofer de TIR la o firmă de transport din Sant'Omero, a luat-o pe Mihaela în braţe din dormitor şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie.

Speriat şi, probabil, în stare de şoc după ce a văzut că femeia a murit, bărbatul a încercat, apoi, să-şi pună capăt zilelor. Cu acelaşi cuţit cu care a omorât-o pe tânără, s-a înjunghiat de nouă ori în piept, dar lama nu a intrat adânc, scriu jurnaliştii de la emmelle.it.

Sângerând, Cristian și-a schimbat hainele și a fugit de acasă. S-a urcat la volanul maşinii sale, o Mazda neagră, şi a rătăcit pe străzile din Vibrata, până a ajuns pe coastă, în Tortorto Lido. Carabinierii l-au găsit seara, rănit, în parcarea unui hotel, şi l-au transportat de urgenţă la spital.

Azi-noapte, în faţa procurorului Davide Rosati, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

„A vrut să mă părăsească”, şi-a justificat românul gestul criminal.

În această dimineaţă, Cristian Daravoinea a fost scos din spital şi transferat în penitenciar.

 

 

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?