Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Coșmarul unei românce, torturată cumplit de fostul partener
Un român din Italia a fost arestat preventiv pentru hărțuire. Procurorii l-au dus la audieri, pentru a le detalia cum și-a hărțuit fosta iubită.
Un român din Italia a fost arestat pentru că își hărțuia fosta iubită

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost prins în flagrant când își urmărea fosta parteneră la locul de muncă. O urmărea pas cu pas și a i-a creat o stare de panică, de teamă continuă, relatează torinoggi.it.

Femeia le-a povestit procurorilor că a primit sute de apeluri și de mesaje, chiar și cu număr necunoscut, iar bărbatul o urmărea peste tot cu mașina. Comportamentul agresiv, posesiv a condus la ruperea relației pe care au avut-o.

Un român din Italia și-a terorizat fosta iubită. Cât va sta la închisoare

 

Polițiștii din Italia au ajuns la concluzia că românul are profil de stalker(persoană care urmărește altă persoană prin toate metodele și îi creează o stare de panică). Astfel, l-au prins în flagrant în această dimineață, în cartierul Millefonti din Squadra Volante. Bărbatul era hotărât să facă scanda la restaurantul la care fosta iubită lucra. Potrivit acuzațiilor, după ce urmărea victima și o localiza, obișnuia să o și fotografieze, relatează sursa citată.

Pentru fapta sa, românul riscă un an de închisoare cu execurare. Codul Penal din Italia prevede pedeapsa cu amenda de 1000 de euro o simplă amenințare, iar dacă aceasta se  produce repetat se transformă în închisoare.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?