Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Clipe de spaimă pentru un șofer român: s-a trezit cu doi morți sub camionul său
WhatsApp
Un șofer român de camion a avut parte de șocul vieții în momentul în care se afla oprit în parcarea de pe o autostradă. Un autoturism s-a înfipt cu viteză sub TIR-ul său, impactul fiind mortal. 

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 13.00. Românul dormea în cabina TIR-ului său în zona de odihnă de pe marginea autostrăzii A1, în apropiere de localitatea Lodi. La un moment dat, acesta a fost trezit de un zgomot puternic care s-a auzit din spatele camionului său. 

Șoferul a avut un șoc atunci când s-a dat jos să vadă ce s-a întâmplat: o mașină intrase cu viteză maximă sub camionul său, în partea din spate.  

Impactul a fost atât de puternic încât cele două persoane din autoturism, un italian de 73 de ani și nora acestuia de origine indoneziană, au decedat pe loc, relatează portalul it.blastingnews.com.

Şoferul român în vârstă de 33 de ani a scăpat fără nici o zgârietură însă s-a ales cu o sperietură zdravănă. "Nu voi uita niciodată zgomotul și impactul", le-a spus el anchetatorilor sosiți la fața locului.

A fost nevoie de cel puțin două ore pentru ca pompierii să scoată cadavrele celor doi oameni din autoturism. Anchetatorii au descoperit că nu a existat nicio urmă de fârnare a autoturismului.

foto: it.blastingnews.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel