Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA. Clienţii unui bordel, trimişi să se testeze de COVID 19
WhatsApp
Deși prostituția este ilegată în Itali, în timpul carantinei impuse de limitarea răspândii COVID19, s-a aflat că un bordel a rămas deschis pentru bărbaţii în căutare de sex plătit. Medicii infecționișți au apelat la conștiința lor și i-au rugat să meargă să se testeze
Români acuzați pentru administrarea bordelurilor în Scoția. „Femeile vin singure din România, fără prea multe bagaje și fără să știe unde vor sta”

„Treizeci - patruzeci de clienți pe zi, într-o casă de întâlniri, în timpul pandemiei, este o problemă serioasă. Acești domni ar trebui să aibă conștiința civică şi să meargă la medic pentru a fi testaţi dacă s-au infectat su nu cu Covdi19“, a transmis Enzo Rise, medic primar de boli infecțioase și expert în boli cu transmitere sexuală, scrie ilgazzettino.it.

Bordelul situat pe via Felisati din Veneția a rămas deschis în timpul carantinei impuse de COVID 19 pentru bărbații în căutare de  sex plătit.

"Starea de urgenţă impusă de Covid-19 a închis comerțul legal, dar nu poate închide şi activitățile ilegale. Transmiterea virului este mai mare, mai ales că aceşti bărbaţi s-au întors apoi la partenerii lor. Chiar dacă cum sunt asimptomatici, aceşti bărbaţi trebuie să facă testul Covd19 şi să anunţe şi persoanele cu care au intrat în contact", a mai spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel