Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ceartă între doi iubiți români, terminată cu focuri de armă și arestări
WhatsApp
O ceartă între un român și iubita sa a luat amploare, după ce patronul barului unde femeia lucra a scos un pistol și a tras doua focuri de armă.
carabinieri_italia

Scene de Western american într-un bar Anagni, regiunea Ciociaria, Italia, care a dus la arestarea unui albanez și a unui român. Românul de 33 de ani, raportat deja pentru maltratare continuă, persecuție și înșelăciune de fosta lui iubită româncă, s-a dus la un bar local, administrat de albanezul de 27 de ani, și unde femeia lucrează ca barman, pentru a continua cearta cu iubita sa.

După ce a amenințat-o în mod repetat, în încercarea de a o lovi, i-a aruncat telefonul mobil care a spart un pahar în bar. Dacă până atunci urmărea de la distanță cearta, în acel moment, proprietarul albanez de 27 de ani al barului a scos un pistol Smith & Wesson. 357 magnum și a tras două focuri în aer, în timp ce  luase pe urmele românului care părăsea localul.

Deși nu a fost nimeni rănit, trecătorii care au fost martorii scenei au alertat autoritățile, după ce au auzit focurile de armă, potrivit Ciociariaoggi.it..

Militarii,au ajuns prompt la fața locului și după ce au colectat primele informații, l-au arestat pe proprietarul barului și au confiscat arma; la scurt timp, a fost identificat și arestat și tânărul român scandalagiu.

Pistolul folosit de tânărul albanez de 27 de ani era folosit ilegal, fiind raportat ca furat la data de 21 decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel