Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Carabinierii pe urmele unui român, care a fugit din arest la domiciliu. Acuzat de jafuri de mii de euro
Un bărbat român, de 33 de anii, a fost dat în căutare după ce a fugit din arest la domiciliu. Acesta este acuzat de mai multe jafuri în Piazza della Vittoria și într-o companie din Signa.  

Acuzat de două furturi, un român a dispărut, după ce a fost arestat la domiciliu în iunie anul trecut. Poliția a arestat un român în vârstă de 33 de ani, care era căutat pentru jafuri. Decizia arestului la domiciliul fusese emisă pe 5 octombrie de instanța din Florența. Românul a comis, alături de doi complici, două jafuri: unul într-o casă din Piazza della Vittoria și celălalt la o companie din Signa, de unde a sustras îngrășăminte şi erbicide, în valoare de 60.000 de euro.

Anchetele coordonate de parchetul din Florența au început de la furtul din apartamentul din Piazza Vittoria, care a avut loc în februarie 2020. Hoţii, cel puțin trei persoane, conform unui martor, au avariat un seif și au sustras 1.400 de euro în numerar . Unul dintre infractori și-a pierdut telefonul mobil, în timpul atacului, care a fost recuperat de poliție. Informațiile din telefon au ajutat oameni legii să-i descopere pe cei trei bărbaţi, printre care şi românul de 33 de ani. Pe lângă contactele suspecților, telefonul mobil conținea și o fotografii cu ciocanul şi şurubelniţele folosite, scrie lanazione.it.

Doi dintre autorii furtului, inclusiv bărbatul românul, au fost reţinuţi pe 17 martie, deoarece au fost prinşi pe o stradă din Florența, având asupra loc mai multe instrumente pentru intrarea prin efracție. Românul a ajuns în arest la domiciliu, împreună cu un cetățean sârb. Între timp, al treilea bărbat din bandă, acuzat de ambele furturi, și-a pierdut urmele. Românul care fusese plasat în arest la domiciliu a dispărut. Ulterior a fost prins şi dus în închisoarea Sollicciano.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?