Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi români, găsiți morți într-o casă din Brindisi. Polițiștii au primele suspiciuni
WhatsApp
Un bărbat și o femeie, ambii de naționalitate română, au fost găsiți morți într-o casă din Ceglie Messapica (provincia Brindisi). Polițiștii au primele suspiciuni, după ce lângă trupul bărbatului a fost găsit un cuțit. 
Sursa foto: ilcaffe.tv

Cadavrele a două persoane, un bărbat și o femeie, ambii români, au fost găsite, sâmbătă dimineață, într-o casă din localitatea Ceglie Messapica. Momentan, detaliile cazului nu sunt foarte clare și nu există o ipoteză oficială, însă carabinierii sosiți la fața locului au găsit un cuțit lângă cadavrul bărbatului.

Astfel, există suspiciunea că ar putea fi vorba de un caz de omucidere-sinucidere sau de o dublă omucidere, relatează publicația lagazzettadelmezzogiorno.it.

Autoritățile au demarat o amplă anchetă, iar procurorul i-a cerut medicului legistului să meargă la fața locului pentru o inspecție amănunțită.

Cei doi nu erau rude. Soțul femeii a venit la fața locului după incident

 

Vecinii au fost cei care au sunat la poliție, după ce au auzit țipetele unei femei venind dintr-o casa din centrul istoric al localității Ceglie Messapica, aceeași casă unde au fost găsite cadavrele. Trupul bărbatului a fost găsit într-una din camere, iar femeia a fost găsită pe scări.

Potrivit ancehtatorilor, cele două victime nu au legături de rudenie. Soțul femeii, tot român, a venit rapid în fața casei din Ceglie Messapica, el fiind plecat în provincia Bari, unde lucrează ca muncitor în agricultură.

Carabinierii încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel