Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă a FURAT 7.000 de euro, însă a SCĂPAT de pedeapsă. Povestea ei i-a IMPRESIONAT pe judecători și pe bătrânii păgubiți
WhatsApp
O româncă a fost iertată de pedeapsă, după ce a furat 7.000 de euro de la doi bătrâni italieni, pentru care lucra ca îngrijitoare. 

O badantă româncă în vârstă de 57 de ani a furat 7.000 de euro de la doi bătrâni italieni din localitatea Rivalta Bormida (regiunea Piemont). Femeia a scăpat însă de pedeapsă, după ce a povestit în faţa instanţei că a folosit banii pentru a-şi ajuta copilul grav bolnav, scrie quotidianopiemontese.it.

După ce românca le-a câştigat încrederea bătrânilor, cei doi italieni i-au dat voie să folosească unul dintre cardurile bancare ale familiei. După două luni, bărbatul a observat că lipsesc din cont aproape 7.000 de euro şi a sunat imediat la poliție.

Povestea româncei i-a impresionat pe judecători și pe bătrâni

 

Procurorii au demonstrat fără îndoială că românca a fost cea care a sustras banii, astfel că femeia a fost trimisă în judecată.

În instanță, însă, românca i-a impresionat atât pe judecători, cât și pe cei doi bătrâni, după ce a prezentat dovezi că a folosit banii pentru a-și tratata fiul, grav bolnav în urma unui accident de circulaţie.

Femeia a scăpat de pedeapsă, însă trebuie să returneze banii într-un interval de un an, în mai multe rate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel