Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă decedată, înainte să plece definitiv în România: „Mi-ai rupt inima cu această moarte nebună“
WhatsApp
Emilia S., o badantă româncă originară din Fălticeni, care lucra în Napoli, Italia de 17 ani, a fost găsită moartă, în pat. Românca se lupta cu o depresie severă, fiind de atâția ani departe de familie și urma să plece definitiv în România, pe 15 iunie. Nu a mai apucat...

Prietenele ei deplâng moartea femeii, pe care o descriu că fiind o femeie și o prietenă minunată și sufletistă. Se pare că Emilia se lupta de câțiva ani cu o depresie severă. Din cauze care sunt încă necunoscute, inima femeii a încetat să mai bată. Ea a fost găsită fără suflare, în pat, la sfârșitul săptămânii trecute.

Medicii din Napoli urmează să stabilească cauza exactă a decesului, în urmă efectuării necropsiei. „Au găsit-o moartă în pat, vom vedea ce va zice autopsia căci vine băiatul ei din Belgia aici. Era o prietenă de notă 100..nu am cuvinte plâng și mă rog“, scrie o prietenă a femeii pe un grup de socializare dedicat badantelor românce din Peninsulă.

 „Doamne nu mai am cuvinte, lacrimi, nu mai simt inima că bate cum bătea când ne auzeam în fiecare zi la telefon, chiar dacă acum eram un pic mai departe dragă mea. Mi-ai rupt inima cu această MOARTE NEBUNĂ. Simt că totul nu mai are sens...mă rog mereu la bunul D-zeu să te ia la dreapta lui căci ai fost un suflet de nedescris în cuvinte. Doar atât MINUNAT! Dormi în pace, sorelina mea dragă, eu te voi veghea mereu de aici și să știi că noi toți te-am iertat, căci erai UNICĂ! Putere și alinare la copii și la toți familiarii! DUMNEZEU SĂ TE IERTE ȘI NU TE VOI UITA NICIODATĂ SORELINA MEA DRAGĂ EMILUȘ!“, scrie Livia, o prietenă de-a Emiliei din Napoli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel