Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă se angaja sub diferite identități false și trăda încrederea familiilor. Carabinierii i-au întins o capcană
WhatsApp
Florentina Matei, o badantă româncă în vârstă de 45 de ani, a fost arestată de echipa mobilă din Cagliari, Italia.
carabinieri_masina_arestat

Potrivit anchetatorilor, românca se angaja sub diferite identități false și fura familiile care aveau încredere în ea și o angajau. Anchetele au început în urma unei serii de furturi efectuate în perioada octombrie - decembrie 2020 în cartierul Genneruxi din Cagliari.

În urma unei examinări atente a bazei de date a Ministerului de Interne, s-a constatat că femeia, pe lângă faptul că avea numeroase aliasuri și dosare penale pentru furturi și jafuri comise în Sardinia în ultimii ani, a fost destinatarul unui ordin de închisoare emis pe 7 mai 2019 de către Parchetul din Cagliari.

 

Românca, o fugară

 

De atunci femeia fusese o fugară: în ultimii ani, lucrase pentru mai multe familii, dând mereu diferite identități pentru a se sustrage perchezițiilor poliției și, în toate circumstanțele, furase de la proprietari.

Polițiștii au contactat-o telefonic pe Florentina Matei și s-au dat drept viitori angajatori, propunându-i un nou loc de muncă. Au stabilit o întâlnire în centrul orașului Cagliari, iar când s-a prezentat femeia a fost arestată. Acum, românca este în Uta, unde trebuie să execute o pedeapsă de doi ani cu închisoarea, informează youtg.net.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel