Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă, accidentată mortal: Răsturnare de situație în cazul Mariei
WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul dramaticului accident rutier, din 21 ianuarie, la Pordenone, Italia, care a dus la decesul Mariei Ianoș, o badantă româncă în vârstă de de 53 de ani.
Sursa foto: colaj capturi Messaggero Veneto, telefriuli.it

Accidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 21:00, în zona Comina, de-a lungul șoselei provinciale Pordenone – Roveredo. Maria lucra la Pordenone ca îngrijitoare de bătrâni și se îndrepta spre locul de muncă, unde efectua asistență nocturnă. Românca mai avea doar câteva sute de metri până să ajungă la serviciu, însă nu a mai ajuns.

După ce a coborât din autobuz, femeia s-a angajat în traversarea străzii într-o zonă foarte slab luminată. Ea a fost lovită de un autoturism. Din păcate, Maria a murit pe loc, iar medicii sosiți la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Ieri, polițiștii italieni au anunțat că anchetează o a doua șoferiță care ar fi putut avea un rol și ea în producerea tragediei. Femeia de 38 de ani era considerată singura responsabilă de moartea Mariei Ianoș, însă anchetatorii au anunțat faptul că o altă femeie care circula cu mașina în același timp pe acea stradă a devenit, de asemenea, suspectă.

 

Autoritățile au identificat o a doua mașină care ar fi lovit-o pe Maria

 

Prima șoferiță susține că impactul cu corpul femeii românce ar fi avut loc în partea stângă din fața mașinii sale, apoi a fost aruncat pe o distanță de câțiva metri și a ajuns pe asfalt. Întorcând capul preț de câteva secunde, deoarece mai circulau și alte mașini prin acea zonă, când s-a uitat din nou la corpul victimei, acesta s-ar fi aflat în altă poziție.

„Vrem să înțelegem ce anume i-a provocat decesul, deoarece clienta mea a explicat cum observase că după trecerea unor mașini corpul victimei nu se afla în poziția în care o văzuse prima dată”, a spus avocatul primei șoferițe anchetate, potrivit necrologie.messaggeroveneto.gelocal.it.

Autoritățile au identificat o a doua mașină care ar fi lovit-o pe Maria și au pus-o sub sechestru. Urmează acum ca anchetatorii să analizeze cazul și să tragă concluziile de rigoare în baza unui raport tehnic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel