Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: ASALT al unui marocan asupra unui tânăr român: I-a SMULS telefonul mobil
WhatsApp
Un marocan a încercat să fure telefonul mobil al unui cetățean român aflat în Italia. Românul a fugit pe urmele sale și și-a recuperat bunul, cu sprijinul Poliției.
politie padova italia - sursa: polizialocalepadova.it

Un cetățean român a rămas fără telefonul mobil, în Italia. Un marocan care stătea în Peninsulă fără forme legale, a încercat să îl păgubească, însă românul a reușit să își recupereze bunul. Furtul s-a petrecut pe Viale XXIV Maggio din Foggia. Marocanul i-a smuls efectiv telefonul din mână, apoi a fugit.

Românul a alertat poliție prin 112, dar în timp ce vorbea cu operatorii, el îl urmărea pe marocan pentru a nu-i pierde urma. O patrulă a poliției care se afla în zonă a venit repede în ajutorul românului, iar când a văzut și polițiștii pe urmele sale, marocanul a aruncat telefonul pe stradă, încercând să fugă de oamenii legii. Agenții de poliție însă l-au blocat la scurt timp, punându-l sub arest, iar tânărul român și-a recuperat bunul furat.

Hoțul de ocazie este un cetățean de origine marocană în vârstă de 34 de ani, El Jabali Issam, care se afla în mod ilegal pe teritoriul italian, relatează publicația italiană La Gazzetta del Mezzogiorno.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel