Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ajutat de doi complici, un român fura maşini pe care le dezmembra. Prinşi, în toiul acţiunii
WhatsApp
Carabinierii din Compagnia di Cerignola, în timpul unui serviciu de patrulare a zonelor periferice ale orașului, au ajuns la Tressanti, lângă râul Carapelle. În zonă, au observat prezența trei persoane care dezmembrau două mașini.  
masini_dezmembrate_italia_roman_captura

Carabinieirii au intervenit şi au reţinut doi bărbaţi: un român de 40 de ani, cunoscut deja de poliție, și un nigerian de 31 de ani. Al treilea complice a reușit să dispară. Cele două maşini, un Volkswagen Polo și a unui Renault Capture, fusese furate în aceeași zi din Martinsicuro şi, respectiv, Trani.

Mașinile fusese parțial demontate, iar piesele fusese încărcate într-un Fiat Ducato. La fața locului, carabinieirii au mai observat prezența altor două mașini, folosite probabil de cei trei complici: un Fiat Stilo și un Fiat Punto, transmite immediato.net.

Toate vehiculele au fost confiscate. Cei doi bărbaţi reţinuţi au fost percheziționat, aceştia având asupra lor suma 920 de euro, care a fost confiscată. Bărbaţii au fost reţinuţi, fiind plasaţi în arest preventiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel