Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. 4 români, SCANDAL monstru în plină stradă. S-au taiat cu cuțitele și au încercat să fugă
WhatsApp
Patru români au fost reținuți de carabinierii din Viterbo pentru violențe și tulburarea liniștii publice, în două incidente separate. 

Ca parte a acțiunii de control în centrul orașului, polițiștii din Viterbo au reținut autorii a două dispute violente care au avut loc în weekend.

Primul incident s-a petrecut în noaptea dintre sâmbătă și duminică. Carabinierii au intervenit pe o stradă din centru unde avea loc o ceartă aprinsă între trei cetățeni români, dintre care unul, vizibil rănit la față, încerca să scape de un cuțit aruncând sub o mașină parcată. Arma albă a fost recuperată și confiscată.

Toți cei trei scandalagii au fost arestați, unul dintre ei fiind transportat la spitalul Belcolle, unde va primi îngrijiri medicale timp de mai multe zile. 

Scandal în stradă între un român și un italian

 

Al doilea incident s-a petrecut duminică seară, tot în centrul localității. O ceartă între un italian și un român a degenerat într-o ciocnire între cei doi, care se înarmat, unul cu o sticlă de sticlă spartă, iar celălalt cu un cuțit mare.

Intervenția imediată a poliției a făcut posibilă evitarea unei tragedii, potrivit unui comunicat al Poliției de Stat. După ce au recuperat cuțitul aruncat într-un gard viu, cei doi au fost arestați și duși la camera de urgență a spitalului Belcolle, unde au fost externați cu un prognostic de 15 zile și 10 zile.

Cei doi scandalagii au fost apoi arestați pentru vătămare corporală agravată, iar italianul a fost denunțat și pentru portul de arme albe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel