Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a sechestrat propriul fiu după ce a bătut-o și a alungat-o pe mamă din casă
Un român, în vârstă de 35 de ani, și-a fugărit soția din casă și l-a sechestrat pe propriul fiu în Lucca, regiunea Toscana, Italia.
carabinieri

Evenimentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în zona San Concordio. Polițiștii de la Lucca au intervenit pentru a soluționa o ceartă între soți, ambii de naționalitate română, care a avut loc în fața fiului minor.

Femeia a fost cea care i-a avertizat pe agenți, îngrijorată de modul în care a luat-o cearta: tânăra de 33 de ani a spus, de fapt, că a fost bătută și alungată din casă de soțul ei, care a și privat-o a telefonului ei mobil și de cheile de acasă. Principala preocupare a fost însă îndreptată către fiu, care a fost sechestrat în casă de tatăl său.

Românca s-a refugiat în casa vecinilor și a chemat poliția de acolo. Odată ajunși la fața locului pentru a verifica dacă copilul este în regulă, agenții au avut de-a face cu ostilitatea românului, care le-a interzis polițiștilor să intre în apartament și să discute cu fiul lui.

Cu toate acestea, agenții au reușit să se asigure că copilul nu a fost rănit, iar apoi au cerut întăriri. În acel moment, bărbatul a plecat ca o furie și i-a atacat. După o scurtă luptă, bărbatul a ajuns în cătușe, în timp ce unul dintre ofițeri a suferit câteva răni.

Odată ce mama și fiul s-au reunit, au fost încredințați unui centru anti-violență.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?